Elk pakketje moet als een cadeautje bij jou binnen komen

Over Mij
Ik ben Iris Pultrum, 27 jaar oud en woon samen met mijn man Yannick & twee dochters Fenna (3) & Mare (1) in Friesland. Waar ik echt van kan genieten is mijn gezin. ja lekker cliché maar de kleine dingen… Even lekker erop uit, een wandeling in het bos of gewoon thuis met Fenna en Mare knutselen en puzzelen. Ook heb ik een passie voor fotograferen, deze is ontstaan toen Fenna geboren werd. Ik raakte niet uitgekeken op die kleine handjes en kleine teentjes en wilde alles vastleggen.

ik heb 9 jaar in de zorg gewerkt. Op een pg afdeling, een gesloten afdeling waar mensen wonen met dementie en/of niet aangeboren hersenletsel.

Ik ben iemand die er energie van krijgt, om iets voor een ander te kunnen betekenen, dansen en gek doen met m’n kinderen en ohja ik ben perfectionist, ik hou van schoon soms iets te schoon haha.

Lyts Verlangen
Toen ik in verwachting was van Mare heb ik een naaimachine gekregen. Omdat ik op dat moment in een burn-out zat en dingen voor mezelf moest gaan doen, dingen die mij leuk leken en waar ik energie van krijg. Eenmaal toen Mare geboren was is het balletje gaan rollen, ik trok haar een jurkje aan en ik dacht ‘hey ik mis iets aan dit jurkje.’

De naam Lyts Verlangen is een mengelmoes van Fries en Nederlands. precies zoals ik ben. In Nederlandse zinnen zit vaak een Fries of Engels woord om het wat leuker te maken haha! En lyts = klein. De naam komt dus omdat ik altijd het verlangen had in een eigen webshop met handgemaakte producten voor de allerkleinsten (lyts).
Vaak vond ik niet de producten waar ik achter stond voor de meiden, zoals het laten maken van kleding met oneerlijke lonen of door kinderen.

De kleding is dus allemaal door mijzelf gemaakt of door een atelier die voldoet aan mijn wensen. Ik vind het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de stoffen; Is het niet te warm of te koud, is er nog veel bewegingsvrijheid etc. worden de stoffen niet na 1 keer vaal.
allemaal voor jouw kleintje.

Alles voor lyts verlangen doe ik zelf, van de stoffen uitzoeken tot aan jouw pakketje op de post doen. Ook maak ik al mijn foto’s zelf en doe ik zo nu en dan fotoshoots.

Mocht je vragen/opmerkingen hebben of mooie foto’s van jouw kleintje in items van de webshop stuur ze dan zeker door naar info@lytsverlangen.nl of op social media. Alleen maar leuk! Ook zou ik het waarderen als je een review achter laat op de site.

Nieuwe collectie