Verzenden & Retourneren

Verzenden
Omdat de producten op bestelling worden gemaakt hanteren wij een levertijd van 9 dagen. Wij proberen elke bestelling zo snel mogelijk te versturen.

Wij versturen naar Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grote van je pakket en het land waarnaar het pakket wordt verstuurd. De verzendkosten binnen Nederland bedragen maximaal €6,50. De verzendkosten voor België bedragen €6,95 en voor Duitsland €7,95. Daarnaast worden bestellingen vanaf €125,00 gratis binnen Nederland bezorgd en vanaf €140,00 gratis binnen België.

Retourneren
“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via contact@lytsverlangen.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Belangrijk om te weten is dat de retourkosten voor eigen rekening zijn.

Controleer direct na ontvangst van je bestelling of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, willen wij je vragen om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.

Hoe kun je retouneren?
1. Stuur een e-mail naar contact@lytsverlangen.nl
2. Vermeld je naam en ordenummer
3. Geef aan welk artikel je wilt annuleren en de reden van retourneren

Naar aanleiding van je e-mail krijg je van ons een reactie en nemen we je retour in behandeling. Vervolgens kun je de producten, in originele staat en verpakking, naar het door ons opgegeven retouradres sturen. Het is van belang dat de retour is aangemeld en de naam en het ordernummer zijn toegevoegd aan de retourzending, zodat wij de retour bij binnenkomst kunnen verwerken.

Wanneer wij de retourzending in originele staat hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot terugbetaling. De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen. Wanneer wij artikelen hebben ontvangen die niet in originele staat zijn, wordt de retour niet geaccepteerd. Het pakket wordt dan teruggestuurd naar en op kosten van de koper.

Klachten
Heeft u een klacht over uw bestelling? Vul dan het contactformulier in of mail naar contact@lytsverlangen.nl